U kunt op deze website informatie vinden over de huisartsenpraktijk Medisch Centrum Oost en kunt u ook herhaalrecepten aanvragen, een online afspraak maken en een e-consult aanvragen.

SPOED HERHAALRECEPTEN AFSPRAAK MAKEN E-CONSULT UITSLAGEN

Nieuws

Geboortenieuws

wij zijn verheugd u mede te mogen delen namens huisarts A. Bos, dat zij op 27 december bevallen is van een prachtige dochter met de naam: Lieke!

Griepprikken 2018

De griep vaccinatiespreekuren 2018 zijn reeds geweest. Heeft u deze gemist of heeft u geen uitnodiging ontvangen, neemt u dan even contact op met de assistente.

Praktijk gesloten

De huisartsenpraktijk is gesloten op: dinsdag 19 februari en vrijdag 7 juni

arts in opleiding tot specialist (aios)

In het kader van de vervolgopleiding tot huisarts volgt mevrouw M. Hulsman, arts, de huisartsstage in onze praktijk van:
1 september 2018 tot 1 september 2019
Een arts in opleiding tot specialist heeft het artsenexamen afgelegd en heeft de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen.

Preventie consult

Suikerziekte, hart- en vaatziekten en nierschade komen veel voor. Als u een van deze ziektes krijgt, kan dat grote gevolgen voor u hebben. Hoe ouder u wordt hoe groter het risico is dat u suikerziekte, hart- en vaatziekten of schade aan de nieren krijgt. Medisch Centrum Oost is gestart met het uitnodigen van mensen die het lopend jaar 50 worden en opvolgend met 5 jaar.
Bij dit onderzoek kijken we hoe groot de kans is dat u een van deze ziekten krijgt. En we geven u advies om te zorgen dat het risico kleiner wordt of klein blijft. Het PreventieConsult is wetenschappelijk onderbouwd.
Meer informatie over het risico op suikerziekte, of hart- en vaatziekten en nierschade kunt u vinden op de volgende websites: www.thuisarts.nl, www.persoonlijkegezondheidscheck.nl.