Op werkdagen kunt u telefonisch afspraken maken voor spreekuur, huisbezoek of telefonisch consult.

0229 26 16 66

U krijgt dan één van onze doktersassistenten aan de telefoon, zij vraagt u naar de reden dat u belt en stelt u een aantal vragen om uw hulpvraag precies duidelijk te krijgen. Dat heet triage. Uiteraard doen onze doktersassistenten alles in samenspraak en overleg met uw huisarts. Triage zorgt er voor dat u als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment, bij de juiste hulpverlener, op de juiste manier en met een duur passend bij uw zorgvraag. Dit kan tot verschillende uitkomsten leiden, u wordt terug gebeld, u krijgt een afspraak op het spreekuur of er komt iemand bij u thuis langs.
Wilt u vooraf voor uzelf bepalen of u naar de dokter moet? Dan kunt u kijken op thuisarts of gebruik maken van moet ik naar de dokter?.

U kunt ook van tevoren online een afspraak maken. Deze wijze van afspraken maken is alleen van toepassing op niet dringende afspraken. Wilt u dezelfde dag nog een afspraak dan dient u te bellen. Gemaakte afspraken die niet tijdig (minimaal 24 uur van te voren) worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Online afspraak maken

Telefonisch consult

Korte medische vragen of uitslagen bespreken kan vaak telefonisch. De assistente kan de vraag zelf beantwoorden of zij kan de huisarts laten terugbellen rond een afgesproken tijd.

Consult met behulp van beeldbellen

Via de assistente kunt u ook vragen om te beeldbellen met één van artsen, praktijkondersteuners of assistentes. Dit is niet geschikt als er lichamelijk onderzoek verricht moet worden (behoudens huidafwijkingen, want die kunnen we meestal goed op beeld beoordelen). U krijgt een link gemaild, die u kunt openen op het afgesproken tijdstip op een device waar een camera op zit (bijvoorbeeld telefoon, tablet of laptop). Ook krijgt u een wachtwoord, deze vult u in zodra u de link geopend heeft, op deze manier wordt een veilige verbinding tot stand gebracht.

Huisbezoeken

Wanneer u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen kunt u vóór 10.00 uur een huisbezoek aanvragen.
Omdat er op de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn is het beter om naar de praktijk te komen. Vervoersprobleem geldt niet als reden voor een huisbezoek.