Alle boostervaccinaties gaan via de GGD. U krijgt een uitnodigingsbrief, waarna u een afspraak kunt maken (telefonisch of via internet met uw Digid). Als u partner nog geen uitnodigingsbrief heeft ontvangen, kunt u wel al een afspraak voor hem/haar maken. Op deze manier kunt u samen naar de vaccinatieafspraak.

Als u eigenlijk niet kan wachten tot u de oproep krijgt, kunt u via de website van de GGD (https://ggdghor.nl/nieuws/) zien wie er aan de beurt zijn. Als u nog geen uitnodigingsbrief heeft, maar u voldoet wel aan de leeftijdscategorie zoals vermeld op die website, dan kunt u digitaal met uw Digid een afspraak maken voor de vaccinatie. U kunt dan niet bellen voor een afspraak, dat kan alleen als u een brief heeft ontvangen. De jaartallen op de website worden elke dag/paar dagen aangepast.

De mensen uit onze praktijk, die niet mobiel zijn (en dus niet hun huis uit kunnen om naar de GGD te gaan), die hebben wij op verzoek van de GGD zelf aan huis gevaccineerd. Mocht u van mening zijn dat u hier ook voor in aanmerking komt, maar bent u niet door ons gebeld? Neem dan even contact met ons op.