Fijn dat u vertrouwen stelt in onze huisartsenpraktijk en dat u zich wilt aanmelden als nieuwe patiënt bij ons. Om uw aanmelding soepel te laten verlopen vindt u hieronder een stappenplan.

Stap 1: informeren

Informeer of we u in onze praktijk kunnen opnemen, dit kan telefonisch of door op onderstaande kaart te kijken of uw adres binnen ons zorggebied valt. Natuurlijk is het ook van belang dat u zich thuis voelt in onze praktijk. U kunt hiervoor, voordat u een definitieve keuze maakt, een kennismakingsgesprek aanvragen.

Kaart van ons zorggebied:

Stap 2: uit- en inschrijven

Uitschrijven: U laat uw huidige huisarts weten dat u van huisarts verandert, dit kan in een persoonlijk gesprek, per telefoon of schriftelijk. U bespreekt met uw oude huisarts de volgende punten:
• De reden waarom u overstapt (verhuizing of ontevredenheid)
• De datum dat u overstapt (per direct of over enkele dagen of maanden) Let op! Het is handig om deze datum te laten vallen na inschrijving bij ons.
• De naam en het adres van onze praktijk (uw oude huisarts moet namelijk uw medische gegevens (dossier) overdragen)
• U geeft toestemming uw dossier naar ons te versturen op het moment dat wij daar digitaal een verzoek toe doen.

Inschrijven: U kunt zich zowel op papier als digitaal inschrijven in onze praktijk.
Papieren inschrijving:
• U download uw inschrijfformulier hier of u haalt een inschrijfformulier op bij de balie van onze praktijk
• U vult deze thuis, of in de wachtkamer, in en levert deze in bij de balie
• Daar identificeert u zich met uw ID-kaart of paspoort
Digitale inschrijving:
• U vult onderstaande informatie in
• Op het moment van verzenden krijgt u van ons een mail terug met daarbij een verzoek tot het aanmaken van een patiëntportaal.
• Als u dit heeft aangemaakt, ontvangt u verdere instructies via het portaal

  Ik geef toestemming om mijn dossier op te vragen bij mijn vorige huisarts

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens door de praktijk ten behoeve van mijn inschrijving worden verwerkt en dat aan de hand van deze gegevens contact met mij wordt opgenomen zodat mijn inschrijving kan worden voltooid (zie ook ons privacyreglement).

  Stap 3: informatie overdracht

  Wij doen een verzoek bij uw oude huisarts om uw dossier aan ons over te dragen. Dit kan bij voorkeur elektronisch of per aangetekende post. Beide manieren zijn veilig. U hoeft uw zorgverzekeraar niet op de hoogte te stellen van de gewijzigde situatie.

  Stap 4: nadere kennismaking

  Als u op het inschrijfformulier heeft ingevuld dat u behoefte heeft aan een kennismaking met de huisarts, wordt deze afspraak door ons met u ingepland. Tijdens de kennismaking kunt u ook zaken toelichten die u niet op het inschrijfformulier kwijt kunt.

  Tot slot willen we u er op attent maken dat we in de avond, nacht en in het weekend gebruik maken van de huisartsenpost.